Eşmekaya Ortaokulu

Belgegeçer : 3824186005
WEB http://esmekaya.meb.k12.tr
Adres : Eşmekaya Kasabası Eskil / AKSARAY
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoş görü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, enaz bir yabancı dil bilen, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokrat ve laik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Lojman : - Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : Konya Aksaray karayolu üzerindedir. Konya´ya 100 Aksaray´a 50 km mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Aksaray iline 50 km Eskil ilçesine ise 17 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : Okulumuz 2015-2016 eğitim öğretim yılında TÜBİTAK Bilim Şenliği projesinde yer almıştır.
Proje Çalışmaları :